PONTOSSÁG. SZAKÉRTELEM. CSÚCSTECHNOLÓGIA

Csapatunk 2011 júniusában, 18 év fogtechnikai tapasztalat birtokában indította el a DentMill Frézközpontot. Célunk, hogy a CAD-CAM technológia meghonosításával mindenki számára elérhetően, világszínvonalon szolgáljuk ki a fogtechnikusokat és fogorvosokat a tervezéstől a gyártásig bezárólag.

A CAD-CAM, mint az iparban már régóta megtalálható eljárás mára teret nyert a fogtechnika területén is. Alkalmazása olyan minőségi ugrást jelentett, ami a fogakra rögzített fogműveken túlmenően, lehetővé tette a teljes körű precizitást igénylő implantológiai pótlások magas szintű elkészítését is. A frézközpont a CAD-CAM technológia teljes skáláján nyújt szolgáltatásokat. Kiváló minőségű optikai szkennerrekkel tervezünk koronákat, hidakat, implantátumokra épülő pótlásokat, egyedi felépítményeket, primer stégeket, inlay-t, inlay elhorgonyzású hidakat. Ezek a munkák cirkon, titán, CoCr ötvözetekből nagy teljesítményű CNC gépeken készülnek.

MILYEN TECHNOLÓGIA ADJA A HÁTTERET A PROFESSZIONÁLIS MUNKÁHOZ?

PRIMACON

Egy kiemelkedő pontosságú valós 5 tengelyes CNC gép, ami az ipar más területein már évek óta bizonyított. Gyártási pontossága kisebb mint 3 mikron, messze meghaladja a fogászat terén elvárt tűrési értéket. Univerzális felhasználása lehetővé teszi többféle anyag megmunkálását ill. a jövőben felmerülő feladatok megoldását. Nagy tömege és termikus nullapont stabilitása lehetővé teszi a legapróbb részletek precíz kivitelezését.

3M ESPE LAVA 500

Egy speciálisan cirkon munkákra ( LAVA cirkon ) tervezett nagyteljesítményű marógép. Az egyre terjedő fogászati cirkon munkákat a lehető legjobb minőségben, akár napi 24 órás üzemben előállító automatizált célgép. A hozzá illesztett alapanyag és eszköz készlet garantálja a kimagasló minőséget és a tökéletes reprodukálhatóságot a világ minden egyes pontján.

DENTAL WINGS DWOS 3, 7 SERIES

Kompakt kivitelű, könnyen kezelhető szkenner egy sokrétű szoftverrel, ahol az adatbevitel és a tervezés egyszerűen átlátható, bővíthető a jövő igényei szerint. CAM szoftvere moduláris felépítésű, így párhuzamosan több feladatot is végezhetünk vele. A csonkok precíziós szkennelése alatt, a már befejezett csonkokon azonnal tovább dolgozhatunk, nem kell megvárni a folyamat végét. A Multi-Die modul segítségével 6 csonk részletes beolvasását tudjuk egy lépésben megoldani.

MIÉRT VÁLASSZA A DENTMILL FRÉZKÖZPONTOT?

  • 3db nagyteljesítményű 3 mikron pontos megmunkálású öttengelyes CNC gép
  • munkahézag nélküli illeszkedésű munkák
  • egyedi fejrészek
  • all on 4 munkák cirkonból
  • csavaros pótlások kivitelezése
  • stégek cirkonból és titánból
  • titán, crom-cobalt frézelés

 

9200 Mosonmagyaróvár, Kiserdő u. 10. +36 70 430 4300 | [email protected] skype: Dentmill Frézközpont