Innovatív fogászati eljárás érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat

Büszkék vagyunk, a Fixfogsor® Rendelő és Denti Sytem közös pályázata elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet a Fixfogsor Protézisrögzítés-rendszer miniimplantátumokkal című pályázatunkkal.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén első alkalommal adták át ünnepélyes keretek között a parlament felsőházi termében, szeptember 11-én. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

Napjainkban a fogászati kezelések terén az implantátumok használata egyre népszerűbb. Az idősebbeknél viszont az ilyen beavatkozások akadálya lehet a csontok jelentősen leépülése. A Fixfogsor® Rendelő protézisrögzítési eljárása azok számára jelenthet megoldást, akiknek teljes protézisre van szükségük

Az eljárás során a fogsor a kifejezetten erre a célra továbbfejlesztett implantátumok segítségével kerül rögzítésre, így olyan stabilitást ér el, hogy nem kell sem ragasztani, sem attól tartani, hogy kiesik.

Az eljárás több innovációs fejlesztést is tartalmaz, amely elsősorban az implantátumok kialakítását érinti. Az eljáráshoz alkalmazott speciális implantátumok kifejlesztése a DenTi System Kft. 30 éves fejlesztési-gyártási múltjára alapozva valósult meg Prof. Dr. Vajdovich István, az orvostudományok kandidátusa, címzetes egyetemi docens és Dr. Szabó László a Fixfogsor Rendelők alapító igazgatója, fogsorrögzítési specialista vezetésével.

Ha szeretne többet megtudni a Díjnyertes FIXFOGSOR® Protézisrögzítési eljárásról, akkor az alábbi linken tájékozódhat: http://www.mufogsorrogzites.hu/