A Ti-OSS természetes bovin eredetű mikroporózus csontpótló a Xenograftok új Aranystandardja

lgáljuk megbízható, biztonságos termékeinkkel. A Ti-OSS feltett célja, hogy a jövőben a lágyszövet-regenerációra vonatkozó kutatásban is jelentős szerepet vállaljon.

Ti-oss mikroporózus csontpótló anyag

Csontképződés serkentése minőségi, megbízható, megfizethető csontpótló granulátummal

Legszigorúbb minőségbiztosítási szempontoknak megfelelően gyártott termékeink az Ön praxisának sikerét és biztonságos működését is szolgálják.

Ti-OSS fecskendőben: A Ti-OSS csontpótló anyag az egyszerű alkalmazhatóság érdekében fecskendős kiszerelésben is kapható. A fecskendő tartalmához adjunk pár csepp vért, sóoldatot, vagy PRP-t (vérlemezkében gazdag plazma), mert a Ti-OSS csontpótló egyedülállóan nagy pórusméretének köszönhetően ennyi nedvesség is elég.

Ti-OSS csontblokk: A Ti-OSS csontblokk új távlatokat nyit a csontpótlásban – az átlagos Ti-OSS pórusméret a világ vezető csontpótlójának a pórusméreténél háromszor nagyobb. Ez az egyedülálló tulajdonsága a vér/sóoldat rendkívül gyors abszorpcióját eredményezi, és lehetővé teszi az erek és az oszteoblasztok megtapadását. A csontblokk sebészeti penge segítségével könnyen a kívánt formára faragható, ezután rögtön a felhasználás helyére illeszthető, sebészeti varrófonallal vagy PRP-vel rögzíthető.

Gyártástechnológia, Ti-OSS minőség

A világon egyetlen másik termékhez sem hasonlítható tulajdonságok

Multiporózus szerkezet: A Ti-OSS 100%-ban szivacsos szerkezetű csontból (spongiosa) származik, kortikális részt nem tartalmaz. Innovatív porításos eljárás során alakul ki a multiporózus szerkezet, amely lehetővé teszi a vérerek maximális megtapadását.

Octacalcium-phosphate kristály: A Ti-OSS felületén megfigyelhető egy pre-HA szerkezet, az Octacalcium-phosphate kristály, amely biztosítja a gyors csontképződést.

Oszteoinduktív felület: Az alacsony hőmérsékleten történő előállítás optimális, természetes felületet eredményez, amely az emberi csont oszteoblaszt-képző képességéhez hasonló aktivitást mutat. A magas hőmérséklet előidézte üvegesítési jelenség teljes kontroll alatt zajlik.

Pórusméret:

Nagy térfogat: Az egyedülálló, 100%-ban multiporózus szivacsos szerkezetnek köszönhetően gramm-egységként nagyobb térfogatot mutat más nem-porózus anyaghoz képest, így az előállítási költség is alacsonyabb.

Biopszia eredménye emberi csontban

A Ti-OSS oszteoinduktív felületet biopsziánál használt mérőszámok alapján értékeltük ki. Minden egyes klinikai kísérlet új csont képződését mutatta ki. A csontpótló megbízható eredményeket produkált, a csontképződés egyből beindult, osteocyte lacunae képződés volt tapasztalható.

3 hónappal a csontpótló alkalmazását követően:

4 hónappal a csontpótló alkalmazását követően:

Eredmény állati csontban: multiporozitás, pórusméret, természetes felület, octacalcium phosphate

Jelentős eredményeket érhetünk el a következő tulajdonoságoknak köszönhetően:

  1. Az egyedülálló porózus szerkezet miatt új erek képződése tapasztalható
  2. A természetes felület elősegíti az oszteoblasztok aktivitását
  3. Az octacalcium phosphate gyors csontképződést generál

Az eredmények állati szervezetben:

Ti-OSS

Másik csontpótló

Mikroszkópos vizsgálat eredménye

A Ti-OSS multiporózus szerkezete a legnagyobb mértékben elősegíti az új erek képződését, amely a csontgyógyulás első 2 heti szakaszában kiemelkedő jelentőségű. A csontpótolt területre csak a vérerek segítségével juthatnak be az oszteoblasztok, az oxigén, és a tápanyagok. a Ti-OSS maximális revaszkularizációt biztosít, amely az új csont képződésének a feltétele.

Aranystandard multiporozitás – A Ti-OSS egységes szerkezete – „A” cég: Non-porózus üvegesített felület – „A” cég Nem megfelelő porozitás – „A” cég Kortikálisból származó anyag  – „B” cég non-porózus üvegesített felület – „C” Kortikális részekkel szennyezett anyag

Ti-OSS-reszorpció oszteoklaszt aktivitás következtében 8 hetes patkánykísérlet során

A Ti-OSS csontpótló alkalmazása után 8 héttel, a patkány koponyán található defektus helye

Ti-OSS Oszteoblaszt-reszorpció 8 héttel a Ti-OSS csontpótló behelyezése után (sárga négyzet)

Megtiszteltetésnek tekintjük, hogy bemutathatjuk a Ti-OSS-t a világ fogorvosainak, szájsebészeinek. 2 éves kutatás és eredményeképpen, új, innovatív előállítási módszert alkalmazva alkottuk meg a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő csontpótlónkat. Célunk, hogy fogászati szakmát szolgáljuk megbízható, biztonságos termékeinkkel. A Ti-OSS feltett célja, hogy a jövőben a lágyszövet-regenerációra vonatkozó kutatásban is jelentős szerepet vállaljon.