2019. szeptember 20-22. VI. Denti Bortúra – Noszvaj

Az idén hatodik és most már hagyományosnak mondható Denti Bortúra keretében, lelkes kis csapatunkkal, barátainkkal és partnereinkkel együtt Noszvajba látogatunk!

Célunk, hogy közösen túrázva, végig járjuk az Eger melletti település jobbnál- jobb pincéit és finomabbnál-  finomabb borokat kóstolunk. Közösen!

Kis ízelítő a VI. Denti Bortúra programjából:

2019. szeptember 20. péntek

Kényelmesen, ahogy az időtök engedi, az érkezést 14.00 és 19.00 óra közé tervezzük, mindenkit várunk szeretettel a Nomád Hotel Noszvaj előterében.

Várakozás közben, amíg mindenki megérkezik fakultatív jellegű „hosszúlépés túrára” invitálunk benneteket Bélával. A további programok érdekében ajánljuk, hogy mindenkinél legyen kellő mennyiségű ásványvíz 😊

A várva várt vacsora 19.00 órakor kezdődik az Attila Pincében, természetesen borkóstolóval egybekötve, az Attila Pincészet tulajdonos borászának vezetésével, Vámos Attilával. A fiatal borászról és pincészetéről röviden annyit érdemes tudni, hogy a lehető legtermészetesebb módon gazdálkodik, erős terméskorlátozással. Borait szenvedéllyel, hittel és alázattal készíti!

A bor mellé élőzene is dukál, kötetlen, vidám beszélgetés és közös borozás mellett.

Mindenképpen érdemes gondolni a másnapra, hisz a programok zöme szombaton kezdődik!

2019. szeptember 21. szombat

8.30 és 9.30 között helyi finomságokból készült és elfogyasztott bőséges reggeli után egy közös indulós pálinkával megerősödve, elindulunk a Nomád kilátóhoz, majd a Herceg oldal gerincén keresztül az Imányi pincesor felé vesszük az irányt.

11.00 órától, elérve az Imányi pincesort, a helyi borplaccon rövid pihenő és laza fröccs után indulunk a Barlanglakásokhoz, majd a következő célunk felé, a Thummerer birtok Pincészetéhez.

Az egri borvidék egyik leghíresebb pincéje a Thummerer Pincészet, a 200 éves egykori uradalmi pincét felújítva és átalakítva a Magtár Borozót is, csodálatos emlékmű épületekben kóstolhatjuk meg a Thummerer család nevezetes borait. A kemencés sült finomságokkal pedig újra töltjük megfáradt testünk lemerült elemeit. A Thummerer birtok bejárás és kóstolás 13.30 órakor kezdődik!

16.30-kor Safari busszal a Bükki Nemzeti Park felé indulunk, izgalmas túra vár ránk Cserépfalu, Kaptár kövek, Szomolya érintésével.

A nap végén, 19.00 órakor isteni vacsora vár ránk a Nomád Hotelben, Noszvajban.

Másnap reggel, vasárnap egy közös reggeli közben megbeszéljük, hogy a 2020-as VII-ik Denti Bortúrát merre tervezzük! Közösen, újra!

 

A Bortúra ára 59.900 Ft/fő, egyágyas elhelyezés esetén 67.900 Ft/fő

A csomag tartalmazza a szállást, reggelivel két éjszakára – Nomád Hotel, Noszvajban, és a fent említett programpontok mindegyikét!

Bízunk benne, hogy csatlakozol hozzánk és közösen eltölthetünk egy feledhetetlen hétvégét az egri borvidék legszebb környékén!

 

Van valamilyen ételérzékenysége?

Lemondási feltételek:

Az érkezés napját megelőző 16. napig – szeptember 4-ig – a lemondás díjmentes.

2019. szeptember 4–12. közötti lemondás esetén a bortúra teljes árának 50%-át, az érkezést megelőző egy héten belüli lemondás esetén – 2019. szeptember 12. után – pedig a bortúra teljes árát, azaz 59 900 forintot kell kifizetnie.

Amennyiben vendégeink nem foglalják el a szállást 2019. szeptember 20-án, szintén a bortúra teljes árát kell kifizetniük.